iSWolk - Inicio

Soporte y atención al cliente: +34 931 727 826

Simulador bancari

Images
Images

Simulador bancari

La eina simulador d’oficina bancària és una innovadora plataforma dissenyada per a la formació de directors d’oficina. Aquest simulador ha estat desenvolupat en col·laboració amb la consultora IFRYDHE, que compta amb una àmplia experiència i especialització en el sector bancari. El seu objectiu principal és proporcionar una experiència immersiva i pràctica als futurs directors d’oficina, permetent-los gestionar situacions reals i prendre decisions estratègiques en un entorn controlat.

El simulador recrea fidelment una oficina bancària, incloent-hi totes les operacions quotidianes, com la gestió de comptes, l'atenció al client, l'avaluació de crèdits i la resolució de conflictes. Això permet als usuaris desenvolupar habilitats essencials, com el lideratge, la comunicació efectiva i la presa de decisions financeres.

La consultora IFRYDHE ha aportat el seu coneixement profund del sector bancari per assegurar que el simulador sigui el més realista possible. Això inclou l'adaptació a les normatives vigents, així com la incorporació de casos pràctics basats en situacions reals. Els directors d’oficina en formació poden així experimentar els desafiaments diaris que es troben en el seu lloc de treball i aprendre a gestionar-los de manera efectiva.

Aquesta eina és una solució excel·lent per a les entitats bancàries que desitgen millorar la formació dels seus directius, garantint una preparació integral i de qualitat.